EHWC Vol. 5 De Pijn Editie!

Ons eerste LUSTRUM!

Hét promofilmpje van het EHWC Vol.5 de Pijn Editie.

Geplaatst door Eerste Haarlems Wielercafe op Maandag 26 november 2018

Exact twee jaar na de allereerste editie van het Eerste Haarlems Wielercafé in Staal (!) pakken we op 15 december 2018 GROOTS uit met alweer onze VIJFDE Editie! Ditmaal staan we in de grote, statige zaal van de Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg 1 in Haarlem.

Over pijn, lijden, afzien, blessures, teleurstellingen, de dalen en het zwarte gat. Hoe ga je daar als wielrenner mee om? Of zoek je het juist op? Is PIJN echt FIJN?

En omdat je nu eenmaal je eerste lustrum kunt vieren, doen we dat met een recordaantal gasten: Pieter Cramer & Frans Bevers, auteurs van PIJN IN HET PELOTON, DION BEUKEBOOM over zijn aanval op het werelduurrecord, BAS TIETEMA, LUCINDA BRAND, MARIJN DE VRIES, special guest FRANK HEINEN en THEO DE ROOIJ en PETER WINNEN. En ook de traditionele Petje Op, Petje Af wielerquiz staat op het programma, ditmaal met de meest pijnlijke vragen ooit.

Zoals gebruikelijk op de editie in december wordt de avond afgesloten met de jaarlijkse Koers&Koffie Eindejaarsloterij. Met als hoofdprijs een door Tom Dumoulin gesigneerd koersshirt. Zoals eerder gezegd, je viert ook maar één keer je eerste lustrum.

EHWC VOL.5 de PIJN Editie!, zaterdag 15 december, Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, Haarlem.
Deuren open 19:00 uur, aanvang programma 19:30 uur. Kaarten 15 euro in de voorverkoop, aan de zaal 17,50 (indien nog beschikbaar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.